vaak gestelde
vragen

 

Deutsch
English
Walinco puls- en heibedrijf BV.  
Klik voor informatie aanvraag Klik voor bedrijfsinformatie
Klik voor poduktinformatie
Klik voor ondersteunende informatie
Klik voor offerte-aanvraag
 

Walinco is gespecialiseerd in het maken van funderingspalen bij beperkte werkruimte, injectiepalen en vijzelwerk. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft Walinco een veelheid aan technieken beschikbaar. Op deze internet-site worden de technieken besproken.

trefwoorden: funderingstechnieken voor beperkte ruimten, funderingsherstel, pulsen, funderingen, pulspalen, schakelpalen, stalen buispaal, schroefinjectiepalen, gekoppelde injectiepalen, funderingsverbeteringen, funderingsvernieuwingen, renovatiepalen, fundatie, fundament, funderen, trillingvrij, heien, trillingsvrij, stalen buispalen.

 
 
deze machine kan heien, pulsen, werken in beperkte ruimten, werkt trillingarm (trillingsarm), maakt stalen buispalen en pulspalen, herstelt funderingen ...    Produktoverzicht:
  • funderingstechniek voor beperkte werkruimte
  • injectiepalen, stalen buispalen, segmentpalen
  • vijzelwerk, vijzels
  • ondersteunings-
    constructies,
    funderingsconstructies
  • onderzoek
  • advies
 
 

Samengevat kan het werkgebied van Walinco omschreven worden als het maken van speciale draagconstructies in of nabij bestaande gebouwen of constructies. Niet tot de specialiteit behoren funderingspalen die gemaakt worden in de vrije ruimte, waar geen eisen gesteld worden inzake overlast voor mensen of gebouwen. Ook niet tot het werkgebied behoren standaard beton- en staalconstructies. Wel tot het werkgebied behoren het ontwerp en de berekening van funderingspalen en opvangconstructies en/of het assisteren bij ontwerp en berekening.

Walinco maakt gebruik van de ervaring die gedurende tientallen jaren is opgebouwd door mijn familie en medewerkers in dit speciale vakgebied. Deze langdurige ervaring is met name van belang bij onverwachte situaties, die bij werken met bestaande gebouwen regelmatig voorkomen en die snel een bijzondere oplossing vereisen.

Daarnaast zijn ervaring en inzicht van bijzonder belang bij het ontwerpen van constructies in beperkte ruimte. Deze dragen bij aan het meer economisch ontwerpen en uitvoeren van bijzondere constructies.

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie. Het is de bedoeling, dat de verschillende technieken duidelijk en begrijpelijk gemaakt worden. Desondanks raad ik aan bij een ontwerp toch samen met ons de keuze van een methode nog eens nader te bekijken.

Ik moedig u graag aan over alle vragen op dit specifieke funderingsgebied contact met mij op te nemen.

dr.ir. V.J. de Waal, directeur

 
 
Klik voor nederlands Click für deutsch Click for english